صادرات کالا چه مراحلی دارد:

صادرکردن یک کالا و خروج آن از کشور مراحل قوانین و مجوزهای مخصوص به خود را دارد که برای برخی کالاها ثابت و برای برخی دیگر شامل مراحل و شرایطی است که به جنس و ماهیت آن کالا بستگی دارد.

برای صادرات کالا توجه به چند نکته حائز اهمیت می باشد :

جمع‌آوری اطلاعات کافی از بازار صادراتی ،شناسایی بازار کشور هدف و نیازسنجی آن در نظر گرفته شود بررسی قیمت فروش به نحوی که حاشیه سود معقولی برآورد قدرت خرید مشتری

شناسایی رقبای کالا و و شرایط قابل عرضه به بازار هدف

توانایی تشخیص کیفیت مورد انتظار بازار هدف

ثبت و طراحی برند بین المللی

انجام عملیات بازاریابی ، شناسایی و جذب مشتریان در کشور هدف

بررسی زیرساخت های انتقال ارز و آشنایی با نحوه انجام آن

تسلط کامل به مراحل صادرات کالا ، خروح آن از مرز و نحوه ی و نوع حمل و نقل کالا

آشنایی با نوع و نحوه بسته بندی صحیح و اصولی کالا


صاردات-توسط-اعتماد-تجارت-محیا-شرق

مدارک لازم جهت صادرات کالا

شرایط صادرات کالا

صادرات و حمل کالا چه به صورت زمینی هوایی و دریایی نیازمند برخی گواهی‌ها و مدارک است که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد :

1- کارت بازرگانی :

داشتن کارت بازرگانی برای صادرکنندگان یک ضرورت محسوب می شود . این کارت معرف یک مجوز قانونی برای انجام عملیات بازرگانی است .

اعتبار کارت بازرگانی حداقل یک سال است که پس از اتمام نیازمند تمدید می باشد.

۲- دریافت مجوز صدور کالا :

چنانچه وزارت بازرگانی برای صدور یک کالا، موافقت کلی خود را اعلام نکند بازرگانان برای دریافت صدور مجوز کالا باید مجددا اقدام کنند.

 ۳- اخذ گواهی بهداشت و قرنطینه دامی، نباتی بر حسب مورد کالا

گواهی بهداشت نباتی مجوزی برای تایید سلامت بهداشتی نباتات در دنیا به حساب می‌آید که توسط سازمان متبوع کشاورزی صادرمی‌شود.

گواهی بهداشت دام نیز برای بازرگانانی که قصد ورود یا صدور محصولات دامی را دارند صادر می‌گردد.

۴- گواهی استاندارد

اکثر کالاها مشمول رعایت قانون اجباری استاندارد صادراتی هستند. چنانچه کالای صادراتی شما در این فهرست اخذ وجود داشته باشدگواهی استاندارد امری ضروری می‌باشد.

5- گواهی انرژی

در صورتی که کالای صادراتی جزو مواد غذایی یا قراضه فلزات باشد به این گواهی نیاز است.

۶- تهیه لیست عدل :

چنانچه محتوای بسته‌های صادراتی یکسان نباشند تاجران بایستی فهرست عدل‌بندی را فراهم کرده و به گمرک ارائه دهند به این علت که ممکن است برای هرکالایی مجوز خاصی نیاز باشد.

صاردات-توسط-اعتماد-تجارت-محیا-شرق

صادرات کالا روش های انواع :

صادرات قطعی کالا :

کالاهایی که به خارج از مرزهای کشور برای مصرف یا فروش ارسال می‌شوند را صادرات قطعی کالا می‌گویند

صادرات موقت کالا :

به کالاهایی که به منظور شرکت در نمایشگاه های بین المللی به خارج از مرزهای کشور ارسال میشوند را صادرات موقت کالا میگویند. در این حالت چنانچه کالا به فروش نرسد یا بازرگان مجبور به برگرداندن کالا به کشور شود مرجوع کردن آن به سهولت انجام میگیرد. در این روش صادرکننده مبلغی را برای سپرده به گمرک میدهد سپس با برگشت کالا به کشور وجه سپرده شده عودت داده می شود. نکته حائز اهمیت در این نوع صادرات این است که خروج بعضی کالاهای عتیقه مربوط به میراث فرهنگی به خارج از مرزها ممنوع است.

صادرات کالا به روش مستقیم :

کارت بازرگانی برای هر بازرگان یا شرکت بازرگانی ضروری است و برای فعالیت در حوزه واردات و صادرات حتما به آن نیز دارد. این کارت یک مجوز قانونی بوده و یکی از شرایط صادرات کالا به خارج از کشور داشتن این کارت بازرگانی است. اعتبار کارت بازرگانی حداقل یک سال است و بعد از آن باید تمدید شود

صادرات کالا به روش غیر مستقیم :

صادر کردن کالا به روش غیر مستقیم برخلاف روش مستقیم برعهده یک واسطه است در این حالت صادرکننده با استفاده از شرکتهای بازرگانی صادرات خود را انجام میدهد در این روش سود حاصل شده بین واسط و فرد صادرکننده تقسیم میشود.

از مزایای این روش می توان به صرف هزینه و وقت کمتر، استفاده از تجربه شرکت واسط و عدم نیاز به اخذ مجوزهای قانونی توسط خود صادر کننده اشاره کرد . همچنین معایب این روش عبارتند از کسب سود کمتر، عدم کنترل بر روی قیمت تمام شده و عدم تعامل مستقیم با مشتری است .

نکات مهم در صادرات کالا :

در فرایند صادرات کالا عواملی همچون پیگیری و کسب تجربه بسیار حائز اهمیت می باشد. به طور کلی اقدام به صادرات برای نخستین بارفرد را به تسلط کامل در این زمینه نمیرساند و همواره در این مسیر چالش ها و موارد غیر قابل پیش بینی رخ خواهد داد.

صاردات-توسط-اعتماد-تجارت-محیا-شرق

چند توصیه مهم:  

امروزه از مهمترین مسائلی که در کالاهای صادراتی باید به آن توجه شود نحوه بسته بندی درست کالا است چنانچه بسته بندی کالا به درستی صورت گیرد تاثیر چشمگیری در کسب رضایت مشتری در بازار هدف خواهد داشت، در صورت امکان برای محصول خود کاتالوگ باکیفیت با طراحی مدرن در صفحات و تصاویر تهیه کنید. به این نکته توجه کنید که کیفیت ارائه شده در نمونه محصول یا کاتالوگ با اصل کالا باید کاملا برابری کند در غیر اینصورت باعث عدم جلب اعتماد مشتری خواهد شد.

کیفیت کالا نکته دیگری است که باید به آن توجه کنید. برای یک بازاریابی خوب باید راه حلهای جدیدی را در نظر داشته باشید و از نمایشگاههای کشورهای مقصد الگو بگیرید. برندسازی از دیگر مواردی است که در امر بازاریابی محصول باید به آن توجه شود. وجود یک دفتر و لوکیشن فیزیکی در کشورمقصد میتواند تا حدود زیادی به معرفی بهتر شما کمک کند.

نکته بعدی اینکه اگر برای اولین بار قصد صادرات یک کالا را دارید بهتر است با حجم پایین شروع کنید.

صاردات-توسط-اعتماد-تجارت-محیا-شرق

مشاوره صادرات کالا :

در نظر گرفتن تمام قوانین گمرکی ،آشنایی با مجوزها و مباحث حقوقی یک امر ضروری برای شرکتها و افراد صادر کننده کالا است. این قوانین در هر کشور متفاوت است؛ لذا صادرکنندگان باید حتما با توجه به قوانین و روش های مختص آن کشور اقدام به صدور کالا نمایند. بنابراین صادرات کالا مستلزم رعایت و یادگیری یکسری قوانین است که اگر به درستی رعایت نشود باعث اتلاف هزینه و زمان شما خواهد شد. مجموعه بازرگانی اعتماد تجارت محیا شرق میتواند به بهترین نحو دراین زمینه به شما کمک کند .

شما میتوانید در هر مرحله از طریق شماره های زیر با ما تماس بگیرید و از خدمات مشاورین ما بهره ببرید.

دفتر مرکزی : 05138906574

 00989151083671

لوگو-_اعتماد-تجارت-محیا-شرق

لینک‌ های مفید

واردات از چین به ایران

حمل و نقل دریایی

ارسال بار با هواپیما

خرید عمده از علی بابا

منبع‌یابی کالا از چین

دسترسی‌ سریع

وبلاگ

سوالات متداول

شرکت بازرگانی اعتماد تجارت محیا شرق

شرکت بازرگانی اعتماد تجارت محیا شرق در زمینه‌ی خدمات بازرگانی اعم از، واردات و صادرات و ترخیص از صفر تا صد کلیه‌ی فرآیند بازرگانی در خدمت مشتریان عزیز می‌باشد.

ارتباط با مجموعه بازرگانی اعتماد تجارت محیا شرق

دفتر مرکزی :

خراسان رضوی،‌ مشهد مقدس

بزرگراه وکیل‌آباد، وکیل‌آباد ۵۹

خیابان شریف ۹، پلاک۵، طبقه دوم

تمام حقوق وبسایت برای شرکت اعتماد تجارت محیا شرق محفوظ است.

طراحی و توسعه توسط grandgroups. ir

پیمایش به بالا